Három embert gyilkolt meg a georgiai professzor

Vágólapra másolva!
Összeszólalkozott feleségével, majd lövöldözni kezdett egy georgiai egyetemi professzor az Egyesült Államokban - írja a CNN. A férfi miután három embert lelőtt, kettőt pedig megsebesített, elmenekült.
Vágólapra másolva!

A Georgiai Egyetem professzora agyonlőtte feleségét és két másik embert szombaton - írja a CNN.

Az egyetemi közösségi színház tagjainak találkozóján történt a hármas gyilkosság, ami után a professzor a szomszédoknál elhelyezte két gyerekét és elmenekült. Az eseményen 20 ember vett részt, közülük még ketten sérültek meg a lövöldözésben.

A CNN szerint a három áldozat 40, 47 és 63 éves volt. A feleségen kívüli a két lelőtt férfi valószínűleg a színkör díszletfelelőse volt. Athens városának rendőrsége azt közölte a CNN-nel, hogy helyi, regionális és nemzeti szinten is keresik a hatóságok a lövöldözéssel gyanúsított 57 éves férfit.

Clarence Holeman, a helyi rendőrkapitány szerint a professzor összeveszett a feleségével, hazament két kézifegyveréért, majd visszatérve nyolc lövést adott le a jelenlévőkre. Holeman elmondta, "úgy tűnik, neki és a feleségének akadtak problémái." A professzort nyugodt, csendes embernek ismerték a szomszédok, és sose látták, hogy bármi családi problémája lett volna - írja a CNN a szomszédokra hivatkozva.