Magyar nő holttestére találtak rá egy olasz autópályán

Vágólapra másolva!
Egy fiatal magyar nő holttestét találták meg kedden reggel az észak-olaszországi Veneto régióban, egy autópályán. A lány ruházatából arra következtetnek a rendőrök, hogy a szerencsétlen magyar fiatal nőkereskedők áldozata lehetett.
Vágólapra másolva!

Egy fiatal magyar nő holttestét találták meg kedden reggel az észak-olaszországi Veneto régióban, az A4-es autópályán. A L'UnioneSarda.it olasz honlap beszámolója szerint a holttest Annone Veneto település közelében, a Trieszt felé vezető úttest közepén hevert.

Több jármű áthajtott rajta, míg végül egy kamionsofőr - aki szintén keresztülgázolt a holttesten -, észrevette a holttestet. A milánói magyar főkonzulátus közölte: az olasz rendőrség értesítette a magyar külképviseletet a nő haláláról. A főkonzulátus továbbította a halálhírt Magyarországra.

Azon a helyen, ahol megtalálták a holttestet, lehetetlen átmenni az úttesten, és nagyon nehéz bejutni kívülről az autópályára, mert nagyon magas a rézsűs töltésoldal. A vizsgálat ezért főleg arra irányul, hogy ki tehette ki a lányt egy autóból azon a ponton, illetve arra, hogy már halott volt-e, amikor kitették. Boncolás fogja megállapítani a halál okát. A lány ruházatából arra következtetnek a rendőrök, hogy a szerencsétlen magyar fiatal nőkereskedők áldozata lehetett.