Vaskerítés nyársalt fel két ukrán fiút

Vágólapra másolva!
Vasrudak nyársaltak fel két ukrán fiút, amikor egy fáról egy hegyes végű kerítésre zuhantak. Mindkettőjüket a vasrudakra nyársalva szállították kórházba, csak ott tudták eltávolítani testükből a kerítés elemeit.
Vágólapra másolva!

Vaskerítés nyársalt fel egy 10 és egy 12 éves fiút a kelet-ukrajnai Poltava megye egyik falujában. Éppen barackot szedtek a házuk udvarán, de letört alattuk a fa ága. Mindketten úgy estek az alattuk lévő kerítésbe, hogy két-két vasrúd fúrta át a testüket. A segítségükre siető szomszédok kivágták a kerítésnek azt a részét, amelyre felnyársalódtak, s úgy szállították őket a poltavai megyei kórházba - írta csütörtökön a kijevi Szegodnya című napilap internetes kiadása.

A kórházban több órán át tartott a testükbe fúródott vasdarabok eltávolítása. A kerítés elemei mindkettejüknek a gyomrát, beleit és más belső szerveit szúrták át. Egyikük a kórházba szállítás egész ideje alatt eszméleténél volt, a másik elájult. A műtét után az orvosok mindkettőjük állapotát súlyosnak minősítették, de arról egyelőre nem nyilatkoznak, hogy milyenek az életben maradási esélyeik.