Öt kollégájával végzett egy ámokfutó Kentuckyban

Vágólapra másolva!
Szóváltásba keveredett főnökével, majd lövöldözni kezdett egy munkás egy Kentucky állambeli gyárban - írta a BBC. Öt ember meghalt, egyet kórházban ápolnak. A gyilkosságok után a férfi önmagával is végzett.
Vágólapra másolva!

Öt munkatársát ölte meg szerda hajnalban egy férfi az amerikai Kentucky állam Evansville városában. A vérfürdővé vált lövöldözés az után tört ki, hogy az alkalmazott szóváltásba keveredett az egyik felettesével - közölte a BBC. Az ámokfutó egy rövid munkaszünetben hazament a pisztolyáért, ezt követően lelőtt hat embert.

Közülük négyen még a hűtőgépalkatrészeket készítő gyárban meghaltak, egyikük a kórházba szállítás után. Az áldozatok között van a főnöke is. A sérült - egy nő - állapota jelenleg stabil, a BBC szerint őt a helyi kórházban ápolják. A gyilkosságokat követően a lövöldöző férfi önmagával is végzett.

A cég egyik vezetője az AP hírügynökségnek úgy nyilatkozott, hogy mindenkit sokkolt az eset, akik a lövöldözés idején a gyárban voltak. A gyilkosságokat követően mindenkit hazaküldtek.