Állítólag nősülni készül a titokban elvált Putyin

Vágólapra másolva!
Két hónapja elvált feleségétől Vlagyimir Putyin, és nemsokára oltár elé vezeti a 24 éves egykori olimpiai bajnok tornászt, Alina Kabajevát - állítja egy orosz bulvárlap. A Kreml nem reagált a sajtóban megjelent értesülésekre. Kabajeva tavaly óta a Putyin által támogatott Egységes Oroszország párt képviselője.
Vágólapra másolva!

Vlagyimir Putyin nemrég elvált feleségétől, és azt tervezi, hogy feleségül veszi a 24 éves Alina Kabajeva egykori olimpiai és világbajnok tornásznőt - állítja az egyik orosz bulvárlap, a Moszkovszkij Korreszpongyent. A lap először pénteken szellőztette meg bizalmas forrásokra hivatkozva az információt, amelyre a Kreml nem volt hajlandó reagálni. A lap értesülései állítólag az egyik olyan rendezvényszervező cégtől származnak, amely az esküvő megrendezésének jogáért verseng.

Más vezető politikusokhoz képest az 55 éves Putyin magánéletéről meglehetősen keveset lehetett tudni, felesége, Ljudmilla ritkán jelent meg a nyilvánosság előtt, két lánya álnév alatt külföldön él, mindkettejüket szigorúan védik.

A lap azt állítja, hogy az elnök már két hónappal ezelőtt elvált. Találgatják azt is, hogy a politikus valószínűleg júniusban házasodna meg, miután májusban leköszön posztjáról.

Alina Kabajeva 2004-ben az athéni olimpián ritmikus sportgimnasztikában szerzett aranyérmet, korábban pedig háromszor nyert világbajnokságot. Egy ideig modellkedett, majd tavaly bekerült a dumába mint - a kedd óta Putyin által vezetett - Egységes Oroszország képviselője.

Pár hónappal ezelőtt - nem sokkal válása után - titokban vette el Nicolas Sarkozy francia államfő az egykori modell-énekesnő Carla Brunit. Franciaország történelmében ez az első alkalom, hogy egy hivatalban lévő elnök újranősült.