YouTube-videóval segítené válását egy amerikai nő

Vágólapra másolva!
Házassága botrányos részleteiről számol be a YouTube videómegosztó oldalon az egész világnak egy amerikai nő, aki válópere alakulásában remél előnyt a nyilvánosságtól. A válóperes ügyvédeket megdöbbentette az akció: a videón a feleség könnyekkel küszködve nem csak arról beszél, hogy a férje ki akarja semmizni, hanem a szexuális életüket is részletezi.
Vágólapra másolva!

A jónevű New York-i válóperes ügyvédek nem tudnak több esetről, amikor a házastársak egyike úgy próbált elbánni párjával, hogy a YouTube videómegosztó oldalon teregette ki házaséletük részleteit. A CNN-en bemutatott, Philip Smith és felesége, Tricia Walsh-Smith közötti botrányos válás részévé vált a YouTube.

Eddig csaknem 150 ezren nézték meg azt a vidót, melyen Tricia Walsh-Smith egykori színésznő és drámaíró kikel a férje és a férj rokonai ellen. A nő szerint Philp Smith ki akarja semmizni, és pénz nélkül kitenné közös házukból. "Harcolni kezdtünk egymással" - vallja be a videón Tricia Walsh-Smith, majd elmagyarázza, hogy a harc része a videó is.

"Teljesen idióta vagyok" - mondja a videón a feleség, aki el is sírja magát, majd beszámol arról, hogy soha nem szeretkeztek a férjével, aki magas vérnyomására hivatkozott, a feleség azonban Viagrát, pornófilmeket és óvszereket talált a lakásban elrejtve. A férj irodáját a kamera előtt felhívja telefonon, és az intim részleteket fennhangon közli is a döbbent asszisztenssel. Tricia Walsh-Smith emellett zsugori embernek és rossz férjnek nevezi a videón a Philip Smitht, akinek rokonait sem kíméli: anyósáról és sógornőjéről is elmondja a véleményét.

"Ez egy teljesen új és ijesztő eszköz" - mondta az üggyel kapcsolatban Bonnie Rabin, aki New Yorkban híres válóperes ügyvédnek számít. "Az emberek korábban féltek attól, hogy bekerülnek a New York Post pletykarovatába. Ez a mostani eset viszont a másik megalázását egészen más szintre emeli" - hüledezett.

Egy másik ismert válóperes ügyvéd, Raoul Felder egyszerre nevetségesnek és szomorúnak nevezte a felvételt. "Tricia egy áldozat, aki emelt fővel próbál küzdeni. Azt hiszem, ő jön ki jól belőle" - állította. Az ügyvéd ma már Tricia Walsh-Smith jogi képviselője, bár a videó készítése idején még nem volt az. Felder szerint védence felindulásból cselekedett.

A Peter Smith-t képviselő ügyvédi iroda nem kívánta kommentálni a videófelvételt, csupán annyit közöltek, hogy meg vannak döbbenve. Más ügyvédi irodák szakértői szerint, amkiket a CNN idéz, a videó visszaüthet Tricia Walsh-Smith-re. Szerintük ugyanis a bírák részben szimpátiáik miatt döntenek, és emiatt a feleség esélyei akár csökkenhetnek is a perben, sőt a férj be is perelheti becsületsértésért - írja a CNN.

A jogászok szerint messzire vezet, ha valaki az egész világ elé tárja a házassági problémáit. Felder, Tricia Walsh-Smith ügyvédje ugyanezt így fogalmazta meg: "Többé már nem létezik magánélet."