Magyar nőket kényszerítettek prostitúcióra Németországban

Vágólapra másolva!
A héten bíróság elé állt Németországban az a négyfős bűnbanda, amely magyar nőket kényszerített prostitúcióra. Áldozataik közt kiskorúak is voltak.
Vágólapra másolva!

Magyar nőket, részint kiskorúakat kényszerített prostitúcióra németországi bordélyházakban egy négyfős társaság, akiknek a héten kezdődött a pere az augsburgi tartományi bíróságon.

A bandát emberkereskedelemmel, szexuális kihasználással és futtatással vádolják. A vád szerint augsburgi és neu-ulmi bordélyházakba csalták a magyar nőket, akiket "totális függőségben" tartottak. Áldozataikat a hét minden napján, napi 13 órában, szünet nélkül dolgoztatták, keresményüket pedig mind elvették.

A vádirat szerint a három férfiból és egy nőből álló bűnbanda időnként ausztriai és más németországi bordélyházakba is elvitte a magyar lányokat.

A nőket, akik közül heten egyáltalán nem beszéltek németül, fenyegetéssel és erőszakkal kényszerítették, és állandóan meztelenül kellett a kuplerájokban tartózkodniuk. Két nőnek néhány hónap múltán sikerült megszöknie. A 35-43 éves bandatagokat a fiatal magyar nők szexuális és pénzügyi kizsákmányolásával vádolják.