Hűtlenkedett New York új kormányzója is

Vágólapra másolva!
A rosszindulatú pletykák megelőzése érdekében New York állam új kormányzója alig pár órával kinevezése után bejelentette, hogy mind ő, mind felesége hűtlenek voltak egymáshoz. David Patterson elődje, Eliot Spitzer egy prostituált miatt távozott, és gyanúsított is lett egy prostituáltközvetítő ellen folyó nyomozásban. A lányt, aki felkereste Spitzert, eközben milliós ajánlatokkal bombázzák.
Vágólapra másolva!

Kölcsönösen megcsalták egymást feleségével - ismerte el New York állam új kormányzója, alig pár órával azután, hogy hivatalosan is beiktatták hivatalába. Patterson, aki hétfőn vette át a hivatalt, New York első fekete bőrű kormányzója, ráadásul az USA történetében ő az első vak, aki ilyen posztra került.

Az 53 éves férfi azért tette közzé hűtlenségét, hogy ne kompromittálhassák. A kölcsönös megcsalást egy feleségével közösen tartott sajtótájékoztatón jelentették be Albanyban, az állam székhelyén. "Mindketten hűtlenek voltunk. Ezt, azt gondolom, egy általános házasságban magunkkal vinnénk a sírba, de később átbeszéltük, és úgy döntöttünk, elmondjuk" - idézte a kormányzót a brit The Times. A kétgyerekes pár szerint 15 éves házasságuk egy nehezebb időszakában hűtlenkedtek. Patterson szerint 1999 után több évig volt kapcsolata számos más nővel, többek között egy állami alkalmazottal is.

Arról is beszámolt, melyik manhattani hotelben töltöttek el pásztorórákat, és arról is, hogy ugyanott sikerült újra felszítani házasságuk tüzét nejével. Azt ugyanakor tagadta, hogy lenne egy házasságon kívüli gyereke, és azt is, hogy az adófizetők pénzéből költött volna bármelyik szeretőjére. Az új kormányzó közölte, tisztában van vele, hogy elődje botrányát követően az ő magánéletét is nagyobb figyelem övezi majd.

Elődje, Eliot Spitzer szexbotrány miatt volt kénytelen lemondani a posztról. Kiderült ugyanis, hogy legalább egy alkalommal ezerdolláros prostituáltat rendelt magának egy közvetítőhálózattól, amely ellen nyomozás folyt. Az ügyben Spitzer is gyanúsított lett.

A prostituált, akit Spitzer magához rendelt, ugyanakkor sokat köszönhet a szexbotránynak. Az amerikai szexipar egyből rámozdult a kétes hírű lányra. A 22 éves Kristen álnéven futó konzumlány több egymillió dolláros ajánlatot is kapott, jóllehet egyet már vissza is vontak. A Girls Gone Wild vetkőzős magamutogatós videoshow készítői ugyanis rájöttek, hogy a valójában Ashley Alexandra Dupre nevű lány korábban már szerepelt náluk.

Áll azonban még az egymilliós ajánlata Larry Flyntnek, aki magazinja, a Hustler címlapján látná szívesen Dupret, jóllehet nem túl optimista. "Kétségtelen, hogy ki fog adni egy könyvet. Talán még mozit is csinálnak belőle... Azt hiszem, annyi ajánlatot kap majd, hogy jól meg kell gondolnia majd azt is, kiálljon-e saját ajtajába" - idézte a CNN a szexsajtó-mágnást. A Dupre iránti érdeklődés felettébb felfutott az utóbbi időben, MySpace-oldalát milliók keresik fel, és százezrek hallgatják korábban a netre feltöltött zenei próbálkozásait, amelyeket rádiók is sugároznak.