Télapónak öltözött ámokfutó ölt Los Angelesben

Vágólapra másolva!
Legkevesebb nyolc embert lelőtt egy férfi Los Angelesben szerdán este egy karácsonyi partin - írja a BBC. A férfi feltehetően rendőr volt és télapónak öltözve ment el a karácsonyi rendezvényre.
Vágólapra másolva!

Egy télapónak öltözött ember tüzet nyitott egy karácsonyi buli résztvevőire egy Los Angeles melletti házban szerdán este - jelentette a BBC. Az ámokfutó legkevesebb nyolc emberrel végzett. A rendezvénynek otthont adó épület kigyulladt, a helyi halottkém szerint elképzelhető, hogy a törmelékek alatt további áldozatokra bukkannak.

A férfi a partin körülbelül 25 vendég előtt nyitott tüzet, majd a házat egy házi készítésű gyújtószerkezettel borította lángba. A tűz miatt a kétemeletes épület teljesen kiégett.

A rendőrség egy Bruce Jeffrey Pardo nevű 45 éves rendőrt gyanúsít a mészárlással, akit elhagyott a felesége. A nő a BBC szerint ott volt a karácsonyi partin. A rendőrt a mészárlás után több órával testvére házában találták meg. Feltehetően öngyilkos lett, halálát egyetlen fejlövés okozta - írja a BBC.