Dallasba költözhetnek a Fehér Házból Bushék

Vágólapra másolva!
Egy gazdagok körében kedvelt dallasi elővárosba költözik várhatóan a Fehér Házból George Bush leköszönő elnök és felesége. Állítólag itt vettek egy közel 800 négyzetméteres, négy hálószobás házat 2,4 millió dollárért.
Vágólapra másolva!

Várhatóan Dallasba költözik majd George Bush leköszönő amerikai elnök, ha elhagyja majd a Fehér Házat - írja a BBC News. Sajtótitkáruk, Sally McDonough szerint az elnöki pár a texasi nagyváros Preston Hollow nevű, felső tízezer körében kedvelt városrészében vásárolt egy ranch-stílusú négy hálószobás házat. Bushék megtartják ugyanakkor Crawfordban lévő ranchukat is.

Az eladó állítólag egy régi barátjuk, aki egyben könyvelőjük. A 789 négyzetméteres ház egy 1330 négyszögöles telken áll egy zsákutcában. Ha beköltöznek, olyan szomszédságnak örvendhetnek majd, mint Tom Hicks a Texas Rangers baseball-csapat tulajdonosa, T Boone Pickens milliárdos és Harold Simmons, a republikánusok egyik jelentős szponzora.

A Dallas északi részén fekvő Preston Hollow lakói állítólag már nagyon izgatottak az új szomszédok miatt. A 2,4 millió dolláros (kb. félmilliárd forint) ház környékét ellepték a televíziós stábok és fotoriporterek - jelentette a Dallas Morning News.

Laura Bush ugyanakkor egyelőre nem erősítette meg a hírt, csak annyit közölt, hogy kiválasztottak már egy házat, csak még nem vették birtokba, de ahogy ez megtörténik, bejelentik pontosan hova is költöznek. Bush és családja 1988 és 1995 között élt Dallasban, mielőtt Austinba költöztek volna George Bush texasi kormányzóvá választása után.