Emberevő sokkolta egy brit rádió hallgatóit

Vágólapra másolva!
Egzotikus ételek sorára számított az a brit rádiós, aki azt kérte hallgatóitól reggeli betelefonálós műsorában, hogy meséljék el, mi volt a legszokatlanabb dolog, amit valaha megettek. Az egyik hallgató azzal állt elő, hogy ő emberhúst evett, igaz, csak véletlenül. Ízlett neki.
Vágólapra másolva!

Borzongató élményben lehetett részük azoknak a brit rádióhallgatóknak, akik az északkelet-angilai TFM rádiót hallgatták a múlt héten. A rádió egyik műsorvezetője arra kérte hallgatóit reggeli betelefonálós műsorában, hogy meséljék el, mi volt a legszokatlanabb dolog, amit valaha ételként elfogyasztottak. Arra nem számított, hogy valaki azzal hívja fel, hogy embert evett.

"Embert ettem" - mondta a magát csak Antheának nevező nő. A műsorvezető kérésére a részletekről is beszámolt: "Gyerekkoromat Afrikában töltöttem. Mindig ugyanahhoz a henteshez jártunk, és egyszer csak azt vettük észre - éveket tölöttünk el ott -, hogy egyre jobb minőségú húst kapunk... Csak azután tudtuk meg, hogy milyen hús is volt, miután hazaköltöztünk Angliába. Néhány évvel később ugyanis kiderült, hogy a hentest letartóztatták, mert fekete kislányokat hizlalt." Elakadt a műsorvezető szava, de a nő folytatta: "Akkor nem tudtuk (mit eszünk). Anyám emlékei szerint nagyon ízletes volt... A nő azt mondta, azt hitték darált marhahúst vásároltak. Percekig néma volt mindenki, majd valaki a stúdióban megszólalt: "Ez szörnyű".

"Maga a győztes ma reggel - törte meg végül a csendet a műsorvezető - Te jó ég! Nem is tudom, mit mondjak. Nem is gondoltam, hogy valaki ezzel telefonál be ma reggel. Húú" - idézte a brit Independent.