Elfogták a Fehér Ház kerítésén átmászó férfit

Vágólapra másolva!
Be akart mászni a Fehér Ház kerítésén egy fiatal amerikai, de a titkosszolgálat azonnal elfogta. A hazaérkező Bush elnököt felfegyverzett ügynökök védték, amíg nem hatástalanították a kerítésen bemászó fiatalt.
Vágólapra másolva!

Egy 23 éves baltimore-i fiatalember be akart mászni a Fehér Ház kerítésén. A Kevin Peterson nevű férfit azonnal lefogta a titkosszolgálat. Fegyvere nem volt, de éppen akkor támadt kedve átmászni a kerítésen, amikor George Bush elnök fekete limuzinja begördült a Fehér Ház elé.

Bush éppen a Republikánus Párt nemzeti bizottságánál tett reggeli látogatásáról tért vissza. Autója megállt az ovális iroda előtt, de a behatolási kísérlet hírére azonnal állig felfegyverzett ügynökök vették körül a kocsit.

A mosolygó Bush csak azután szállhatott ki a limuzinból, hogy a titkosszolgálat őrizetbe vette mintegy 100 méter távolságban a kerítésen átmászó férfit. Az elnököt látszólag cseppet sem zavarta meg az eset, kabinetfőnökével, Joshua Boltennel társalogva lépett be a Fehér Házba.

A titkosszolgálat közlése szerint nem tudni, hogy a baltimore-i fiatalember milyen szándékkal akart bemászni a Fehér Ház kertjébe, de jogtalan behatolási kísérlet miatt eljárást indítottak ellene.