Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Utasokat lökött a metró elé egy őrült Moszkvában

Vágólapra másolva!
Két asszonyt - anyát és lányát - lökött az érkező metrószerelvény elé egy zavarodott férfi kedd éjjel egy moszkvai állomáson. Mindketten életben maradtak, mert a sínek közti mélyedésbe estek. Azt egyelőre nem tudni, a férfi mitől kezdett dühöngeni.
Vágólapra másolva!

Egy zavart elméjű férfi két nőt egy metrószerelvény elé lökött kedden a Majakovszkaja állomáson Moszkvában. Szerencséjükre mindketten a sínek közötti mélyedésbe estek, és egészen enyhe sérülésekkel, bár erősen sokkos állapotban túlélték a történteket. Az egyik lap szerdai beszámolója szerint az utasok közel 11 órán át veszélyben voltak, ennyi ideig csavargott ugyanis a metróban a férfi.

A 69 éves volt rakodómunkás már korábban rosszul érezte magát, felesége mentőt hívott hozzá, de nem volt hajlandó bemenni a kórházba. Lement az utcára, ahol teljesen kifordult magából, ide-oda szaladgált, idegen emberekbe kötött bele. A felesége egy ideig a nyomában volt, de később szem elől vesztette. A férfi egészen éjjelig a metróban utazgatott össze-vissza.

A metró elé lökött két áldozata anya és lánya, mindketten gyermeksebészek. Egyikük agyrázkódást, lábtörést és néhány zúzódást, másikuk zúzott fejsebet szenvedett. Az őrült férfit egy szemtanú tartóztatta fel. A moszkvai metróban történt már hasonló eset: 2006-ban egy 19 éves lányt lökött a szerelvény elé egy elmeháborodott, és az áldozat akkor is életben maradt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről