Interneten kínálta gyermekeit egy német asszony

Vágólapra másolva!
Egy német asszony az e-Bayen napi ezer euróért árulta két gyermekét. A 11 éves kislányról és 13 éves fiúról a nő fürdőruhás képeket is mellékelt a hirdetés mellé. Az anya ellen kiskorú megrontásának támogatása miatt indult eljárás.
Vágólapra másolva!

Nyomozás indult Németországban egy kétgyermekes anya ellen, amiért az e-Bay portálon kínálta 11 éves lányát és 13 éves fiát. A 40 éves szászországi asszony ellen kiskorú megrontásának támogatása gyanújával indult eljárás.

Az ügyészség szerint a fürdőruhás képekkel illusztrált hirdetésben napi 1000 eurós induló áron (255 ezer forintért) kínálták a gyerekeket. A felhívásban az szerepelt, hogy a gyermekek igénylik a melegséget és a törődést. A hirdetés decemberben jelent meg, és a portál munkatársai azonnal eltávolították, ahogy felfedezték. Közel kilencven eBay-felhasználó érdeklődött, és egyikük feljelentést tett a szülők ellen.

A rendőrök házkutatást tartottak, és lefoglalták a család számítógépét. Az ügybe a helyi gyermekvédelmi hivatal is bekapcsolódott, de a gyerekek továbbra is a szülőknél vannak.