Az égből küldött lapokat egy elhunyt féfi

Vágólapra másolva!
Egy oregoni férfi azzal hökkentette meg barátait és családtagjait, hogy karácsonyi üdvözlőlapokat küldött szét 2 hónappal a halála után. A 34 darab, kézzel írt lapot saját nevén írta alá, címeként pedig az eget jelölte meg.
Vágólapra másolva!

Az októberben elhunyt Chet Fitch aláírásával kaptak rokonai és barátai karácsonyi képeslapot az Egyesült Államokban. A férfi azt írta a lapra, hogy Isten megengedte neki, hogy erre a különleges alkalomra visszatérjen és szétküldhesse a lapokat.

"Édes és vicces. Annyira olyan, mint ő volt" - mondta a szétküldött lapokról a lánya.

A férfi fodrásza a helyi sajtónak azt nyilatkozta, hogy közösen tervelték ki a trükköt - írja a BBC. Fitch még 1987-ben kitervelte, hogy halála után még egyszer utoljára megtréfálja a szeretteit - nyilatkozta a fodrásznő. Halála előtt egy héttel pedig megkérte a fodrászt, hogy majd adja fel az előre megírt lapokat.

A lapokon a férfi és felesége közös fotója szerepelt, a szövegben pedig többek között az, hogy a címzett és ő valószínűleg hamarosan látni fogják egymást, néhányukkal hamarabb, mint azt a címzett gondolná - írta a karácsonyi üdvözletben.