Kisbabát vár Malina Hedvig

Vágólapra másolva!
Gyermeke lesz Malina Hedvignek. A tavaly Nyitrán állítása szerint megvert magyar diák maga jelentette be a hírt az egyik szlovákiai újságnak. Mint mondta azért, hogy megelőzzön egy ezzel kapcsolatos lejárató kampányt.
Vágólapra másolva!

Gyermeket vár Malina Hedvig, a tavaly Nyitrán állítása szerint megvert magyar diák. Az egyetemista azért jelentette be a hírt, hogy megelőzzön egy újabb ellene tervezett lejárató hadjáratot. Mint az Új Szónak elárulta, "barátja apaságát megkérdőjelező lejárató kampányt akarnak indítani ellenük".

A lány júniusra várja a gyermeket, akinek édesapja vőlegénye, Peter Zák, akivel rövidesen összeházasodnak. A szlovák nemzetiségű fiatalember évek óta jár Hedviggel.

"Ez a legjobb dolog, ami az elmúlt másfél évben történt velem, és mindenért kárpótol" - mondta Hedvig a lapnak, azt is elárulva, hogy röviddel a baba születése előtt veszi majd át az egyetemi diplomáját.

Malina Hedvig azt állítja, tavaly augusztusban Nyitrán két bőrfejű azért verte meg, mert magyarul beszélt. A szlovák rendőrség sietősen lezárta a vizsgálatot, mondván, hogy az egész történetet a lány találta ki, jóllehet azóta több bizonyíték is alátámasztotta állításait, sőt egy gyanúsított neve is felmerült, aki megverhette őt. Hedvig ügye feltehetően az Emberi Jogok Európai Bíróságán folytatódik.