Hullákat talált a hűtőben a vacsoravendég

Vágólapra másolva!
Egy belga férfit letartóztattak, miután az asztal leszedésében segédkező vacsoravendégei kinyitották a mélyhűtőt és abban a házigazda feleségének és mostohafiának holttestét találták. A megdöbbent vendégek értesítették a rendőrséget, majd anélkül távoztak, hogy egy szót szóltak volna vendéglátójuknak a felfedezésükről. A 42 éves gyanúsított egyelőre nem adott magyarázatot az esetre.
Vágólapra másolva!

Bizarr véget ért egy vacsora egy 42 éves verviers-i férfinál Belgiumban. Vendégei segítettek leszedni az asztalt, majd miután az egyik nő elmosogatott és az ételmaradékot levitte a pincében található mélyhűtőbe, a házigazda feleségének és 12 éves mostohafiának holttestére bukkant - jelentette a BBC.

Visszacsukta a hűtőt, értesítette a rendőrséget, majd nem szólt semmit, amíg a rendőrök le nem tartoztatták a férfit. A belga rendőrség szerint a holttestek már több hete a mélyhűtőben voltak. Azt mondták, a férfinak már több erőszakba torkolló vitája volt feleségével.

Christine Wilwerth, a verviers-i ügyészség munkatársa szerint a vendégek azt mondták: a házigazda feszengett a vacsora alatt. Mint mondta, a gyanúsított jelezte, hogy veszekedett a feleségével és ennek során a nőt késszúrás érte - írja a The Independent.

Ugyanakkor a belga férfi nem adott magyarázatot mostohafia halálára. Egyes jelentések szerint őt is megkéselték. Az áldozatokat állítólag már hónapok óta nem látták - írja a La Libre Belgique. A boncolást pénteken végzik a belga hatóságok. Wilwerth szerint egyelőre nem világos miként haltak meg a családtagok, és mikor, de az eset már több hete történhetett.