Fenyő-gyilkosság: állítólag nem egyezik a DNS-minta

Vágólapra másolva!
Nem egyezik meg a Fenyő-gyilkosság ügyében az a DNS-minta, amelyet Szerbiából hoztak be a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai azzal, amelyet a bűnügyi technikusok gyűjtöttek össze a tett helyszínén - mondta el Bencze József országos rendőrfőkapitány az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este.
Vágólapra másolva!

A rendőrfőkapitány a műsorban elmondta, hogy az a DNS-minta, amelyet Szerbiából hoztak be a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai, nem egyezik azzal a mintával, amelyet a bűnügyi technikusok gyűjtöttek össze a Fenyő-gyilkosság helyszínén, vagyis nem az a férfi volt az elkövető, akitől a minta származik.

Szabóné Csontos Stefánia a NNI helyettes szóvivője a távirati irodának szerda este azt mondta, hogy az NNI a nyomozás lezárultáig nem kíván nyilatkozni. A Fenyő-ügy kapcsán a Nemzeti Nyomozó Irodának nincs olyan információja, amelyet meg kíván osztani a nyilvánossággal a nyomozás lezárultáig - mondta a helyettes szóvivő. Bencze József rendőrfőkapitány egy kérdésre válaszolt az ATV műsorában - tette hozzá.

Szabóné Csontos Stefánia emlékeztetett: a nyomozásra egy hónapot kérték, s ebből már nincs sok hátra.