Nemi erőszakkal vádolnak 8-9 éves fiúkat az USA-ban

Vágólapra másolva!
Az atlantai ügyészség egy 11 éves kislány elrablásával és megerőszakolásával vádol három 8-9 éves fiút. Az egyik fiú édesapja szerint volt szexuális aktus, de azt mindkét gyerek akarta. A rendőrség viszont állítja, a lány nem volt benne a dologban, így továbbra is fenntartja a nemi erőszak vádját - írja a CNN.
Vágólapra másolva!

Egy 11 éves amerikai lány azt állítja, három 8-9 éves fiú elcsalta az erdőbe, majd megerőszakolták. Az állítólagos emberrablás és nemi erőszak a múlt csütörtökön történt, a kislány édesanyja viszont csak vasárnap jelentette az esetet. A fiúkat hétfőn helyezték vád alá lakóhelyükön, a Georgia állambeli Acworthben. A helyi rendőrfőnök, Wayne Dennard szerint több mint 20 éves pályafutása során nem történt hasonló eset a környéken. A fiúk neveit - fiatal koruk miatt - nem hozták nyilvánosságra.

A bejelentést követően az áldozatot megvizsgálta egy orvos szakértő, a nyomozók pedig alaposan kikérdezték őket. A kislány elmondta, hogy csütörtök este a három fiúval játszadozott, akik később egy erdős részhez csalták őt. Egyikük ekkor egy kővel megfenyegette, és arra kényszerítették, hogy közösüljön egyik társukkal - írja a CNN.

Az egyik fiú édesapja az AP hírügynökségnek azt nyilatkozta, a közösülést mindkét gyermek akarta. A lány azonban félt szülei haragjától, és ezért hazudta, hogy megerőszakolták. A rendőrfőnök szerint az áldozat nem volt benne a dologban, így továbbra is fenntartják mind az emberrablás, mind a nemi erőszak vádját.

A lány édesanyja kérte a hatóságokat, hogy az elkövetőket kezeljék felnőttként. A megyei államügyész, Pat Head azonban figyelmeztetett, hogy csak a 13 év feletti elkövető tekinthető nagykorúnak a georgiai törvények szerint.