Két sérültje van a delaware-i egyetemi lövöldözésnek

Vágólapra másolva!
Egy fegyverest keres az amerikai rendőrség, aki a Delaware State Universityn rálőtt két diákra. Az egyik sebesült, egy diáklány állapota súlyos, míg társa stabil állapotban van. A lövöldözés helyi idő szerint éjjel egy órakor történt a Washingtontól két órára lévő egyetemen, amelyet a rendőrség a nyomozás miatt lezárt.
Vágólapra másolva!

Az amerikai rendőrség egy férfit keres, aki rálőtt két diákra a delaware-i egyetemen, helyi idő szerint pénteken, éjjel egy órakor. Egy diáklány állapota súlyos, míg egy fiú stabil állapotban van - jelentette a BBC.

A rendőrség senkit sem enged ki az egyetem területéről, amíg az egyetemi és a városi rendőrség keresi a gyanúsítottat. Az egyetemi kollégiumokban 1700 diák lakik - írja a CNN. A hatóságok egyelőre arra várnak, hogy a sebesültek kihallgatható állapotba kerüljenek.

"Még nem tudtunk beszélni velük ez az egyik fő oka annak, hogy a gyanúsított továbbra is szabadlábon van" - nyilatkozta Carlos Holmes, az egyetem szóvivője.

A 32 halálos áldozatot követelő Virginia Tech Universityn április 16-án történt lövöldözést vizsgáló, augusztusban közzétett jelentés bírálta az egyetemet, amiért nem adtak elegendő felvilágosítást a támadás napján. A 23 éves Cso Szjung Huj 32 diáktársát lőtte le és 17-et megsebesített, mielőtt magával is végzett volna.