A tengerbe fulladt egy magyar fiú Olaszországban

Vágólapra másolva!
Életét vesztette egy 17 éves magyar fiatal Olaszországban. Holttestét a tengerben találták meg, egyelőre nem tudni, mi miatt fulladt vízbe a fiú. A tinédzser egy iskolai kiránduláson vett részt, társai a tragikus baleset után azonnal hazaindultak. 
Vágólapra másolva!

Vízbe fulladt szombaton egy magyar tizenéves a lignanói tengerparton, ahol iskolai kiránduláson vett részt - jelentette az olasz média. Az eset a tudósítások szerint Lignano Sabbiadoro tengerpartján történt, ahol szombat délelőtt 11 óra tájban két strandoló egy élettelen, sodródó testet fedezett fel a vízen, alig néhány tucat méterre a parttól. Azonnal kihozták a partra és értesítették a mentőket, de minden élesztési kísérlet kudarcba fulladt, s a kiérkezett légimentő sem tudott már segíteni.

A baleset miatt a diákok vasárnap visszaindultak Magyarországra, várhatóan az éjszakai órákban érnek haza. Az iskola igazgatója, Lenner Tibor elmondta, tudomása szerint a szülők már megérkeztek Olaszországba és felvették a kapcsolatot az ottani hatóságokkal. Az olasz rendőrségtől kapott információk szerint egyelőre nem tudni, hogy mi történhetett, esetleges rosszullét vagy más okozta a vízbe fulladást.