Rátámadt egy nőre az SNS volt alelnöke

Vágólapra másolva!
Nekirohant, és fizikailag bántalmazott egy nőt az egyik pozsonyi benzinkúton pénteken Vítazoslav Móric, a jelenlegi szlovák kormányhoz tartozó Szlovák Nemzeti Párt (SNS) volt alelnöke, a párt parlamenti képviselője, Ján Slota egykori helyettese, aki politikailag aktív évei során gyakran igyekezett felülmúlni pártelnöke magyarellenes kirohanásait.
Vágólapra másolva!

Móric a kocsijából kiugorva nekiesett a nőnek, akinek útitársa, egy 28 éves férfi a nő védelmére kelt és Móricra támadt, de nem tett kárt a politikusban, mert a benzinkút kiszolgáló személyzete közbelépett és megakadályozta a verekedést.

A hírügynökségi jelentések szerint a 60 éves Móric azért bántalmazta a 35 éves nőt, mert az kocsija visszapillantó tükrével megérintette a volt politikus ott parkoló gépkocsijának ajtaját. A rendőrség mindkét férfit előállította. A nő orvoshoz fordult.

A délutáni incidens este az egyik kereskedelmi televízió kamerája előtt folytatódott: a JoJ-TV riportere megkérdezte Vítazoslav Móricot, vajon szerinte illendő-e, hogy egy férfi fizikailag bántalmazzon egy nőt. A volt képviselő a kérdésre nem válaszolt, helyette leszamarazta a riportert, majd kitépte kezéből a mikrofont.