Halott csecsemő egy német fagyasztóban

Vágólapra másolva!
Fagyasztóládába rejtette - állítása szerint holtan született - csecsemőjét egy fiatal német anya. A 21 éves nő eltitkolta terhességét, a holttestre nővére bukkant a hétvégén. A rendőrség gyilkosság miatt nyomoz az ügyben.
Vágólapra másolva!

Halott csecsemőt találtak egy magánlakás hűtőládájában a németországi Neustrelitzben. A 21 éves anya azt állította, hogy eltitkolta terhességét és februárban holtan született meg a gyermeke. Kihallgatása után szabadon engedték az asszonyt, de a gyilkosság miatt indított nyomozás tovább folyik. A csecsemő halálának okát boncolással állapítják meg.

Az eddigi vizsgálatok szerint a kendőkbe és műanyag dobozba csomagolt holttestre az anya nővére bukkant a fagyasztóban a hétvégén. A nő szólt a szüleinek és azok értesítették a rendőrséget.

Németországban több hasonló eset is történt a közelmúltban: a bajorországi Baiersdorfban a minap találtak egy halott csecsemőt a mélyhűtőben, míg a brandenburgi Cottbusban a szülők, a halálra éheztetett két- és féléves kisfiúk holttestét rejtették a hűtőládában.