Halálos buszbaleset történt Boszniában

Vágólapra másolva!
Több mint harmincan megsebesültek, két személy pedig valószínűleg életét vesztette egy boszniai buszbalesetben szombat este. A jármű belezuhant egy tóba, a roncsot egyelőre nem sikerült kiemelni a vízből.
Vágólapra másolva!

Vasárnap reggel adott hírt a belgrádi média arról, hogy súlyos buszbaleset történt a boszniai Zvorniknál. Nem hivatalos értesülések szerint a Kelet-Szarajevó és Belgrád között közlekedő busz egy pótkocsis kamionnal karambolozott szombat este, és az ütközés következtében belezuhant a Zvorniki tóba, amely a szerbiai határnál, a Drinán fekszik.

A mentőszolgálat és a rendőrség gyors reagálásának köszönhetően az utasok többségét sikerült kiemelni buszból. A balesetben valószínűleg két személy életét vesztette, de egyikük holttestét nem találták meg, mivel a roncsot egyelőre nem sikerült kiemelni a vízből. A baleset után több mint harminc személyt a zvorniki kórházba szállítottak. Közülük tizennyolcan hosszabb orvosi kezelésre szorulnak, de egyikük élete sincs veszélyben. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.