Óvodásokat késeltek meg Japánban

Vágólapra másolva!
Két óvodást öltek meg japánban. A rendőrség gyanúja szerint egy óvodatársuk édesanyja végzett velük, aki rendszeresen szállította őket - saját gyerekével együtt - az óvodába.
Vágólapra másolva!

Több késszúrással megöltek két óvodás gyermeket pénteken Japán nyugati részén, a Siga prefektúrában fekvő Nagahamában. A rendőrség egy 34 éves nőt gyanúsít, akit őrizetbe is vettek. A gyanúsított gyereke is ugyanabba az óvodába járt, ahova a két meggyilkolt gyermek.

A rendőrség szerint általában a gyanúsított vitte kocsiján óvodába a két meggyilkolt gyereket is - sajátjával együtt. Az ügy részletei azonban nem világosak. Nem tudni, miért a gyanúsított vitte rendszeresen óvodába két áldozatát, és az sem ismert, mi volt az indítéka. A rendőrség azt sem közölte, hol van a feltételezett tettes gyermeke, és hogy neki esett-e bántódása.

A két kis holttestet egy út szélére hajítva találták meg egy szántóföld mellett, messze attól az útvonaltól, amelyen a feltételezett tettesnek az otthontól az óvodába kellett volna vinnie a gyerekeket.