Gábor Zsazsa beperelte a lányát

2005.06.05. 18:12

Beperelte egyetlen lányát a hollywwoodi díva. Gábor Zsazsa és kilencedik férje, von Anhalt herceg úgy vélik: a lány meghamisította anyja aláírását, és így többmillió dollárt lopott el tőle.

Gábor Zsazsa és kilencedik férje perelik a magyar származású díva egyetlen lányát, Francesca Hiltont. A Los Angeles Times internetes kiadásának értesülése szerint azzal vádoljak, hogy anyja aláírásának a meghamisításával kölcsönt vett fel annak 14 millió dollárra becsült Bel Air-i házára és ezen a módon 2 millió dollárt lopott el tőle.

Forrás: members.aol.com
Gábor Zsazsa fiatalon

Frederic von Anhalt herceg, a férj szerint Francesca Hilton attól fél, hogy nem kap majd elég pénzt, ha filmsztár anyja meghalna. Az alperes viszont a The Washington Post szerint úgy véli, hogy a férj addig manipulálta a 88 éves Gábor Zsazsát, amíg belevette a végrendeletébe, s ezért anyja engedélyével vette fel a pénzt, hogy így védje meg magát von Anhalt mohóságától.

A Santa Monica-i felsőbb bíróságon pénteken benyújtott keresetben a felperesek idős emberrel szembeni visszaéléssel, csalással, szándékos lelki kín okozásával vádolják a lányt és visszakövetelik a felvett pénzt, sőt kártérítésre is igényt tartanak. A bíró június 28-ra meghallgatást tűzött ki.

Gábor zsazsa részleges bénultságban szenved 2002-ben elszenvedett autóbalesete óta. A Gábor Zsazsa második férjétől, a szállodamágnás Conrad Hiltontól származó Francesca szerint anyja nem csak testileg, hanem szellemileg is megszenvedte a balesetet, szerinte mániás depresszióban szenved. Ő változatlanul közel érzi magát hozzá, éppen ezért nagyon rosszul esett neki, hogy anyák napján nem engedték be a villába. Szavai szerint mostohaapját csak a pénz érdekli.

Az 1936-ban Magyarország Szépének megválasztott Gábor Zsazsa, eredeti nevén Gábor Sári 1951-ben tűnt fel Hollywoodban, több sikeres filmben is játszott, de leginkább számtalan házasságáról vált híressé. Férjei között volt többek között George Sanders Oscar-díjas színész, Joshua Cosden olajbáró, Jack Ryan, a Barbie-baba kitalálója.

KAPCSOLÓDÓ CIKK