Kannibalizmussal gyanúsítanak egy orosz családot

Vágólapra másolva!
Az orosz rendőrség szerint megölt egy férfit, majd elfogyasztotta belső szerveit egy anya és két fia Rosztov közelében. A gyanúsítottakat a héten vették őrizetbe gyilkosság és kannibalizmus miatt.
Vágólapra másolva!

Kannibalizmussal gyanúsítanak egy nőt és két tizenéves fiát Oroszországban - jelentette be csütörtökön a Rosztov környéki rendőrség. A harmincas éveinek végén járó nőt és a 16, illetve 19 éves fiút a héten tartóztatták le Krasznij Szulinban, Moszkvától 925 kilométerre délre.

A hatóságok szerint az anya és gyerekei vitába keveredtek egy helybeli férfival, majd megfojtották, és megették a belső szerveit. A gyanúsítottakat kihallgatják, majd pszichiátriai vizsgálatnak vetik őket alá.

Rosztov környékén tizenöt éve nem derült fény kannibalizmusra. Akkor - 1990-ben - tartóztatták le Andrej Csikatilót, Oroszország leghírhedtebb sorozatgyilkosát. A férfi - akit 1992-ben ítéltek halálra és végeztek ki - ötvenkét nőt és gyereket ölt, illetve csonkított meg, a bíróság szerint levágta áldozatai testrészeit, és megette őket.