Fél évig élt halott feleségével egy osztrák

Vágólapra másolva!
Felesége holttestével egy lakásban élt legkevesebb fél évig egy osztrák nyugdíjas. A férfi nem szólt senkinek arról, hogy az asszony már nem él. Végül a rendőrök kezdték el keresni a nőt, akinek maradványait a fürdőkádban találták meg.
Vágólapra másolva!

Legalább hat hónapig felesége holttestével egy lakásban élt egy osztrák nyugdíjas, anélkül, hogy bárkinek szólt volna az asszony elhunytáról, a szomszédok pedig nem gyanítottak semmit.

Mint az osztrák rendőrség vasárnap közölte, a nyomozók, akik a szociális ellátó szolgálat kérésére kezdtek kutatni a 66 éves asszony után, a házaspár traiskircheni lakásának fürdőszobájában, a kádban találták meg a nő már bomlásnak indult tetemét.

Az ugyancsak 66 éves, kissé zavart elméjű férj először nem akarta beengedni a lakásba a rendőröket. Azt mondta nekik, hogy felesége beteg, és "most nem tud beszélni" velük.

A gyermektelen házaspár - mint a rendőrség utólag kiderítette - semmilyen kapcsolatot nem tartott a szomszédokkal, és úgy általában a külvilággal. A férfit a hatóságok pszichiátriai intézetbe vitették. Az első vizsgálatok szerint a feleség természetes halállal halt meg.