Négy napot töltött liftbe zárva egy francia takarítónő

Vágólapra másolva!
Négy napot töltött egy még lakatlan lakóház felvonójában egy ötvenegy éves takarítónő a dél-franciaországi Pont-Saint-Esprit-ben - közölte pénteken a csendőrség.
Vágólapra másolva!

Az asszonyt munkáltatója, egy karbantartó vállalat küldte takarítani a nemrégiben felépített, még lakatlan épületbe hétfő délután. Amikor fel akart menni a második emeletre, a lift beragadt az első és a második emelet között, a segélyhívó gomb pedig nem működött.

Hogyan tájékozódik ország - világ híreiről?http://www.equest.hu/ValaszFogad.servlet?azonosito=126462241&userid=1234&userparams=007_03_1_12_2_1_05_04

"A ajtók szüntelenül kinyíltak és bezárultak, közéjük tettem a vödröt, hogy leállítsam, de hasztalan, a lift megbokrosodott" - közölte Annie Vincent, aki annak köszönhette péntek reggeli kiszabadulását, hogy az utcán parkoló autója zavarta a szemétszállítókat.

A rendőrök érkezésre várva a szemetesek felfigyeltek a halk kiáltásokra és elkezdték keresni, ki kiabál. "Amikor meghallottam a csempetörést, tudtam, megmenekültem" - mesélte Vincent asszony, akinek a kényszerű fogság alatt lehűlt a testhőmérséklete és kiszáradástól szenvedett.

Lánya kedd óta aggódott anyja eltűnése miatt, akit halottnak hitt.