Feladta magát a hajnali budapesti lövöldöző

Vágólapra másolva!
Feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki hajnalban lelőtt egy embert egy Üllői úti szórakozóhely előtt. Mint kiderült, C. Eriket későbbi áldozata megverte. Miután a férfi elsősegélyben részesült, visszament a szórakozóhelyhez, ahol lelőtte 31 éves férfit.
Vágólapra másolva!
Ön hogyan tájékozódik ország-világ híreiről?http://www.equest.hu/ValaszFogad.servlet?azonosito=126462241&userid=1234&userparams=007_03_1_12_2_1_05_04

Feladta magát az a férfi aki hajnalban a budapesti Üllői út egyik szórakozóhelye előtt péntek hajnalban agyonlőtt egy embert. C. Erik önként jelentkezett a Budapesti Rendőr Főkapitányságon, és részletes beismerő vallomást tett.

Mint azt a rendőrök a nyomozás során kiderítették, a gyilkosság áldozatául esett férfi súlyosan bántalmazta C. Eriket, aki orvosi ellátásra szorult. Miután elsősegélyben részesítették, C. Erik hazament, és magához vette engedély nélkül tartott 9 milliméteres pisztolyát.

Felfegyverkezve visszatért a szórakozóhelyhez, ahol ismét szóváltásba keveredett a 31 éves áldozattal. A szórakozóhely előtt C. Erik fegyvert rántott, és egy lövéssel végzett a férfival.

A BRFK nyomozói a helyszínelés során kiderítették, hogy az elkövető is megsérült a lövöldözés előtt, ezért sorra járták a budapesti kórházakat, hogy kiderítsék, hol részesítették elsősegélyben C. Eriket. Az elkövető tudomást szerzett az ellenőrzésről, ezért jelentkezett önként a rendőrségen.