Az interneten kérnek bocsánatot Bushért

Vágólapra másolva!
Egy internetes oldalon amerikaiak üzennek a világnak: bocsánatot kérnek, amiért újra George W. Bush lett az Egyesült Államok elnöke. A vicces és komoly üzenetekben azt bizonygatják: az amerikaiak majdnem fele megtett minden tőle telhetőt, hogy ne Bush győzzön.
Vágólapra másolva!

"Sokan nem értjük az egészet". "Bocsánat, én minden tőlem telhetőt megtettem." "49 százalékunk nem rá szavazott." Ilyen üzeneteket lehet olvasni a sorryeverybody. com oldalon, ahol amerikaiak üzennek a világnak. A galériába bárki feltölthet egy fotót magáról, kezében egy, a világnak szóló üzenettel.

"Sokan próbáljuk megérteni és értékelni, milyen hatással jár a választás kimenetele ránk és a világ többi részére. Kérlek, gondolj arra, hogy néhányan - reményeink szerint a legtöbbünk - igazán, igazán sajnálja, ami történt. És el fogjuk mondani, hogy sajnáljuk, még azok helyett is, akik nem" - áll az oldal létrehozójának beköszönő szövegében, aki a saját fotóján egy füzetet tart a kezében, rajta az alábbi felirattal: "Bocsánat világ, mi megpróbáltuk - fél Amerika".

"Ohio fele nagyon, nagyon szomorú. Ne gyűlölj minket" - áll egy lány üzenetében. "Megpróbáltuk, de korrigáljuk a hibát, megígérem" - áll egy másik üzenetben. "Bocsánatot kérünk mindenkitől. Amerika fele még mindig jó fej, és hiszünk a szabadságban. Nem megyünk valamikor sörözni?" - üzeni egy fiatal fiú. "Florida fele még mindig utálja Busht" - üzente egy lány. "A papa és a mama Kerry-re szavazott" - feliratú papírt tart az egyik képen egy kislány. "Nem hittük, hogy 51 százalékunk vak" - áll egy üzenetben. Volt, aki a bocsánat szóval írt tele egy lapot.

Az egyik amerikai egy pandamackópár képét töltötte fel az alábbi szöveggel: "Bocs világ, bambuszt ettem és elfelejtettem elmenni szavazni".