Feldarabolta szexpartnerét egy német férfi, hogy megegye

Vágólapra másolva!
Kannibál hajlamokkal vádol a német rendőrség egy 41 éves berlini homoszexuális férfit, aki szadomazochista szexjáték közben csavarhúzóval megölte partnerét, a holttestet darabokra fűrészelte, belsőségeit pedig gondosan eltette a hűtőszekrénybe, hogy később megegye.
Vágólapra másolva!

Ralf M. munkanélküli szobafestő-mázoló önként jelentkezett a héten rendőrségen, s maga állítja, hogy enni akart szexpartnere húsából. A hatóságok tényleg egy valóságos "mészárszékre" bukkantak a gyilkos lakásában, de egyelőre nem találtak semmiféle bizonyítékot arra, hogy a szobafestő valóban emberhúst fogyasztott volna. A szakemberek ugyanakkor valószínűnek tartják, hogy a gyilkosság összefügg a tettes "kannibál képzelgéseivel".

Az újabb németországi kannibáljelölt egy internetes csevegőfórumon ismerkedett meg későbbi áldozatával, Joe R. 33 éves énekzenetanárral, aki egy berlini Waldorf iskolában tanított. Megegyeztek, hogy új, "izgalmas" szadomazochista praktikákat próbálnak ki, harmadik személyes találkozásuk azonban tragédiába torkollott. A rendőrség szerint a két macskával együttélő Ralf M., akit a szomszédok csendes, zárkózott embernek ismertek, szexuális ösztönének engedve oltotta ki szexpartnere életét és valószínűleg tényleg arról fantáziált, hogy megeszi annak húsát.

Hasonlóképpen az interneten ismerkedett össze áldozatával a hírhedt "rotenburgi kannibál", Armin Meiwes, aki 2001. márciusában lemészárolta ugyancsak azonos nemű szexpartnerét, mint egy vágóállatot, és evett is a húsából, annak teljes beleegyezésével, az áldozatot ugyanis előre szexuális izgalom töltötte el annak gondolatára, hogy partnere megöli és megeszi őt, a szó szoros értelmében "eggyé válnak". Semmi jel nem utal azonban arra, hogy a berlini zenetanár is önként jelentkezett volna eledelnek a szadomazo-szeánsz során. Az újabb hátborzongató bűncselekmény felhívja a figyelmet az internetes szexpartnerkeresés veszélyeire.