Autótolvajokat fogtak Michael Douglas segítségével

Michael Douglas filmszínész segítségével fogtak el két autótolvajt a rendőrök az egyesült államokbeli Cincinnatiban, ahol a sztár a Forgalom (Traffic) című filmjét forgatja. Az Oscar-díjas filmcsillag a szemtanúja volt, amint két autótolvaj megpróbál elrejtőzni a rendőrök elől. Douglas azonban megmutatta a rejtekhelyet a rendőrségnek, így a tolvajokat hamarosan elfogták.

Douglas elmondta, hogy az egyik tettes a rendőrök elől menekülve elszaladt mellette, majd elrejtőzött a közelben. Douglas megmutatta a a rejtekhelyet a rendőröknek , így a két 17 éves fiatalt nem sokkal később őrizetbe vették. Egyiküket lopással vádolják, társát pedig hivatalos közeg akadályoztatásával gyanúsítják.

A rendőrség reméli, hogy a nagy nyilvánosság előtt, ünnepélyesen mondhat majd köszönetet a 55 éves színésznek, amikor visszatér a városba a filmforgatáshoz.

Douglas, aki hamarosan feleségül veszi a nála 25 évvel fiatalabb Catherine Zeta-Jones brit színésznőt, pályája elején, az 1970-es években a San Francisco utcáin című tévésorozatban vált híressé, amelyben egy rendőrnyomozót alakított.

(MTI)

Ajánló:

A filmsztár oldala (angolul)