Szabadlábon a sorozatgyilkos

Vágólapra másolva!
Nincs köze a washingtoni orvlövész gyilkosságsorozatához annak a két, közép-amerikai származású férfinak, akit hétfőn őrizetbe vett az amerikai rendőrség Virginában.  
Vágólapra másolva!

Egyik fértfi sem gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Az egyik férfit a rendőrök egy fehér Plymouth Voyager márkájú autóból húzták ki, amely megállt egy benzinkút melletti utcai telefonnál. A másikat a közelben vették őrizetbe. Kihallgatásuk során kiderült, hogy mindkét férfi - mexikói illetve guatemalai állampolgárok - illegálisan tartózkodik az országban és csak rosszkor voltak rossz helyen, de semmi közük a sorozatgyilkoshoz. A két férfit az amerikai hatóságok kiutasítják az országból.

A rendőrség korábban a médián keresztül kért egy ismeretlent arra, hogy keresse fel őket. A kérés válasz volt egy levélre, melyet a legutóbbi támadás helyszínén találtak egy út menti étterem parkolója mögött, Richmond közelében. A szombat este történt merényletről még nem tudták bebizonyítani, hogy összefüggésben van az orvlövész korábbi támadásaival, melyek következtében meghalt kilenc és megsérült legalább két ember.