Laura Bush félti a gyerekeket a WTC-felvételektől

Vágólapra másolva!
Arra szólította fel az amerikai szülőket Bush elnök felesége, hogy a tavalyi terrortámadások évfordulóján ne engedjék a tévék elé a kisgyerekeket. Mint mondta, véleménye szerint árthat nekik, ha újra és újra látják a történtekről készült felvételeket.
Vágólapra másolva!

Az amerikai first lady, Laura Bush, arra kérte az amerikai szülőket, hogy szeptember 11-én ne kapcsolják be a televíziókat, illetve ne engedjék, hogy a gyerekek nézzék a műsort. Meggyőződése, hogy az összes tévécsatorna megismétli majd a támadásokról készült felvételeket. Bush elnök felesége inkább azt javasolja, hogy mindenki olvasson a gyerekeinek, és gyújtsanak gyertyát az áldozatok emlékére.

"Ne engedjétek, hogy a fiaitok újra és újra lássák azokat a szörnyűségeket, amik azon a napon történtek. Ne engedjétek, hogy még egyszer lássák a tornyoknak csapódó repülőket és a hatalmas épületek összeomlását." - ezt a spanyol nyelvű Univision televíziónak adott interjúban mondta Laura Bush. A first lady szerint a képek igen rossz hatással lehetnek a kisgyerekekre.