Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

<P class="MsoNormal">Bin Laden biztos a győzelemben

Vágólapra másolva!
Bin Laden megüzente az Egyesült Államoknak és Nagy-Britanniának, hogy mindkét ország gazdasági és politikai összeomlásra számíthat, amennyiben folytatja az ártatlan afgánok házainak bombázását. A terroristavezér kijelentette, hogy biztos a győzelemben, egyetlen harcosa felér többezer amerikai katona erejével.
Vágólapra másolva!

A CNN hírtelevízió afganisztáni tudósítója hétfőn találkozott Oszama bin Laden terroristahálózatának, az al-Kaidának néhány képviselőjével. A csoport tagjai az újságírónak elmondták, hogy Oszama bin Laden jelenleg is életben van. A terroristavezér biztos abban, hogy győzni fog az Egyesült Államok ellen indított harcban. Bin Laden azt is kijelentette, hogy a harc akkor is tovább folytatódik, ha ő maga esetleg meghal.

Az al-Kaida képviselői a tudósítónak a terroristavezér "különleges üzenetét" adták át, miszerint mind az Egyesült Államok, mind Nagy-Britannia jelentős gazdasági és politikai katasztrófára számíthat, amennyiben nem vonja ki csapatait Afganisztánból és tovább bombázza az ártatlan afgán lakosság házait.

Arra a kérdésre, hogy Oszama bin Laden miért olyan biztos a győzelemben, az al-Kaida képviselői azt mondták, hogy egyetlen al-Kaida harcos felér többezer amerikai katona erejével.

[origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről