Házhoz visszük a meleget

Vágólapra másolva!
Az MVM távhőszolgáltató társasága, az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. (MVM OTSZ Zrt.) Oroszlányban és Bokodon közel 5500 háztartást és 146 intézményt lát el távhő- és használatimelegvíz-szolgáltatással. Így a két településen élők részére lehetővé vált, hogy a távhő mellett akár az áram- és földgázszolgáltatást is az MVM Csoporttól vegyék igénybe. A közelmúltban az MVM Ügyfélkapcsolati Kft. tender keretében elnyerte az oroszlányi hulladékkezelésben érintettek adminisztratív kiszolgálásának lehetőségét, így az MVM OTSZ Zrt.-nél működő korszerű ügyfélszolgálati iroda – az országban legelsőként – egy helyen már négy alapszolgáltatással biztosítja a városlakók kényelmes és praktikus ügyintézését, miközben bővül az e-ügyfelek száma is.
Vágólapra másolva!
Forrás: MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt.

A társaság valamennyi hőközpontját korszerűsítette, illetve távfelügyelettel látta el, de egy új, 5 km hosszú, jórészt földben vezetett, kiváló szigetelésű távhő-tranzitvezetékkel is rendelkezik. Cégcsoporton belüli egyesüléssel ma már a hőtermelést biztosító, 2016-ban átadott modern fűtőmű is részét képezi a cégnek.

Az MVM OTSZ Zrt. eredményes tevékenységének és előremutató beruházásainak köszönhetően az ügyfelek száma az elmúlt időszakban több mint 20 százalékkal növekedett. Ma már a lakosok mintegy kétharmada veszi igénybe a távhőszolgáltatást Oroszlányban, és számuk tovább növekszik. Az ügyfelek döntő része a saját tulajdonában lévő belső fűtési rendszerek karbantartását, javítását, szerelését is a cégre bízza átalánydíjas szerződés keretében. Ezek az összetett jellemzők szinte egyedülállónak számítanak a magyar távhőszektorban.

A cég küldetésének két pillére van: az egyre korszerűbb ügyfélkapcsolat megteremtése és a szolgáltatás folyamatos modernizálása. A társaság jövőre vonatkozó célja, hogy továbbra is megbízhatóan álljon az ügyfelek rendelkezésére, akik mindig elégedettek legyenek a teljesen biztonságos, rendkívül komfortos, tiszta és egyben környezetbarát távfűtéssel.

(X)