Ilyen a mesterséges csirkehús - fotók

laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
Israeli chef Shachar Yogev serves a burger made with "cultured chicken" meat at a restaurant adjacent to the SuperMeat production site in the central Israeli town of Ness Ziona on June 18, 2021. - It looks like chicken and tastes like chicken; but diners in Israel are tucking into laboratory-grown "meat" that scientists claim is an environmentally-friendly way to feed the world's growing population. (Photo by JACK GUEZ / AFP)
Vágólapra másolva!
Laboratóriumban állítják elő a környezet- és állatbarát csirkehúst
Vágólapra másolva!
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria
laboratóriumi csirkehús, pótlék, galéria