Mindentudó Diploma - másodszor!

Vágólapra másolva!
A tizedik szemeszterrel egyidőben kezdődik az a szórakoztató és hasznos versengés, amely legaktívabb "egyetemi hallgatóinkat" oklevélhez és ajándéksorsolás lehetőségéhez juttatja. A pontgyűjtő kártyák rendszere megszűnik.
Vágólapra másolva!
Kiosztották az ME első diplomáit/mindentudasegyeteme/20040323kiosztottak.htmlDiplomaosztás a harmadik szemeszter után

A Mindentudás Egyeteme stábja örömmel tapasztalja, hogy a hallgatók tesztkitöltő kedve az eltelt szemeszterek során nem csökken, sőt hallgatóink szívesen teszik próbára tudásukat a korábbi szemeszterek előadásaihoz tartozó tesztekkel is. Ezért a tizedik szemeszter végén azoknak a hallgatóinknak tudását, akik az ME eddigi összes, tehát mind a tíz szemeszter összes tesztjét hibátlanul kitöltik, Mindentudó Diplomával ismerjük el. Az ilyen diplomát megszerző kitartó és hűséges hallgatóink körében a tizedik szemeszter lezárultával ajándéksorsolást tartunk. A három szerencsés nyertes a Mindentudás Egyeteme könyvsorozatnak a sorsolás időpontjáig megjelent köteteit kapja.

A Mindentudó Diplomáért elinduló versengéssel egyszerre megszűnik a Hallgatói és Törzshallgatói (Mindentudó) kártyákért folyó pontszerzés és kártyaigénylés. A 2005 óta kibocsátott kártyák betöltötték küldetésüket. A Mindentudó kártyák birtokosai természetesen továbbra is igénybe vehetik az ismert kedvezményeket.