Ünnepeljen velünk!

Vágólapra másolva!
December 18-án százötvenedik előadásához érkezik a Mindentudás Egyeteme!
Vágólapra másolva!

2002. szeptember 16-án kezdődött és akkor még senki nem sejtette, mekkora sikerrel és meddig zajlik majd a hazai tudományos ismeretterjesztés talán legmerészebb vállalkozása: a Mindentudás Egyeteme előadássorozata. A sorozat a Magyar Telekom és leányvállalata, a T-Online, valamint a Magyar Tudományos Akadémia összefogásával jött létre és azt a célt tűzte maga elé, hogy a magyar tudomány nemzetközi színvonalú kutatói és műhelyei bemutatkozhassanak. A tudomány egy-egy aktuális, égető problémáját, új megoldásokat az élő előadást követően televízióban, rádióban, a nyomtatott sajtóban és az interneten is láthatja-olvashatja a közönség.

A sorozat minden elképzelést felülmúló sikert aratott. Mára nyugodtan kijelenthetjük, a program a maga nemében páratlan, nemcsak a hazai média történelmét, hanem a legújabb tudományos eredmények publikációját tekintve is.

Most a 150. előadáshoz érkezve a szervezők úgy gondolják, hogy meg kell állni, és ünnepelni. Egy kicsit az alapítókat, egy kicsit a stábot, hiszen munkájuk nélkül ez a program nem lenne működőképes. Egy kicsit a 149 előadót, akik vállalták a megmérettetést. Egy kicsit a közönséget, a nézőt, a hallgatót és az olvasót. A Mindentudást. Ez alkalommal is a megszokott komolysággal, de kicsit rendhagyó módon.

Helyszín: Jövő Háza, Teátrum (Budapest II., Fény u. 20-22.).
A helyszínt e térkép alapján könnyen megtalálja.

Időpont: 2006. december 18. 19:30

Az előadásra a 06-30-30-30-310-es telefonszámon, illetve regisztrációs oldalunkon lehet jelentkezni.