Lezajlott a második Prezentációs verseny

Vágólapra másolva!
Újabb Prezentációs versenyt tartott a Kutató Diákok Országos Szövetsége és a Mindentudás Egyeteme.
Vágólapra másolva!
Prezentációs versenyhttp://www.kuttanar.hu/uj/56-9751.phpA versenyről a Kuttanár honlaponMegvannak a Prezentációs-díj győztesei/magazin2/20050614megvannak.htmlBeszámolónk egy korábbi versenyrőlKutató Diákok Országos SzövetségeMindentudás Egyetemével Mindentudás Egyeteme

A hallgatóság

A hallgatóság

Tudományos Diákkörök Országos Konferencia

Ezek után nem meglepő a zsűri összetétele: itt foglalt helyet Fábri György, a Magyar Tudományos Akadémia kommunikációs igazgatója, a Mindentudás Egyeteme tudományos igazgatója, Palugyai István, a Tudományos Újságírók Klubjának elnöke, valamint Csermely Péter, a Kutató Diákokért Alapítvány elnöke, a Mindetudás Egyeteme korábbi előadója.

A legjobb előadók kapták meg a Mindentudás Egyeteme által felajánlott jutalmakat. A legsikeresebben szereplő ifjú előadó Herpai Vivien lett, aki A tej és a tejtermékek címmel tartott előadást. Ő 120 ezer forintot nyert. A második helyet Albert Karola és Bodoni Eszter szerezték meg Látható hangok című előadásukkal, díjuk 80 ezer forint volt. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Benedek Szilveszter állt, miután bemutatta prezentációját A biogazdálkodás tápanyag-gazdálkodásának vizsgálata címmel. A zsűri ezen felül dicséretben részesítette Szepesváry Csabát (A kétszínű szarka) és Horváth Józsefet (A "boldogság"-keresés buktatói és útvesztői).

A zsűri és a győztesek

A zsűri és a győztesek