A Matáv és Axelero márkaváltása a Mindentudás Egyetemét is érinti

Vágólapra másolva!
A Mindentudás Egyeteme a Magyar Tudományos Akadémia tudományos vezetésével, a Matáv Rt. és az Axelero Internet társadalmi szerepvállalásával jött létre 2002-ben. Bár a két telekommunikációs alapító neve 2005-ben megváltozik, a szokott színvonal nem csökken.
Vágólapra másolva!

Magyarország legnagyobb márkaváltása valósul meg, amikor a Matáv Csoport, a Deutsche Telekom (DT) leányvállalata nevet vált. A Matáv Rt. új cégneve Magyar Telekom Rt., s a cégcsoport egyes üzletágai is felveszik a nemzetközi T-márkákat: így T-Com lesz a korábbi Matáv Vezetékes Szolgáltatások Üzletágból, az Axelero neve pedig T-Online-ra változik. A márkaváltás új lendületet ad a Csoport minden tagjának a termékfejlesztésben és az ügyfélkiszolgálásban. A DT Csoporttal való szorosabb integráció a szakértelem és a nemzetközi tapasztalatok megoszthatóságát, a közös fejlesztések lehetőségét nyújtja.

A fentieken túl kiemelt cél, hogy a cégcsoport jelenlegi magas szintű és elismert társadalmi elkötelezettsége és szerepvállalása - ennek keretében nem utolsó sorban a Mindentudás Egyeteme sikeres programsorozata - a jövőben tovább erősödjön.

A fentiek értelmében ezúton kérjük a Mindentudás Egyeteme programjai iránt érdeklődőket, hogy a továbbiakban a Mindentudás Egyeteméről szóló írásokban Matáv helyett Magyar Telekom-ot, Axelero helyett pedig T-Online elnevezést használjanak.

Vagyis a Mindentudás Egyeteme a jövőben is a Magyar Tudományos Akadémia tudományos vezetésével, a Magyar Telekom és a T-Online társadalmi szerepvállalásával működik.

A márkaváltással kapcsolatos további információkért hívja a 431-1606-os budapesti telefonszámot!

Köszönettel,

a Mindentudás Egyeteme stábja