Jubileumi Mindentudás Kvíz

Vágólapra másolva!
Játsszon velünk a 100. előadás alkalmából!
Vágólapra másolva!

Kedves Mindentudás Egyeteme Hallgató!

A 100. előadás alkalmából ismét tesztelheti tudását! Az eddigi előadások alapján az általános műveltséghez tartozó kérdésekből kérdőíveket állítottunk össze. (A válaszadásban segítenek a honlapon megtalálható előadásszövegek.)

A játék során két kérdőív közül választhat:



A nyereményhez elegendő az egyik kérdéssort kiválasztani és megoldani. A kérdőívet hibátlanul kitöltő játékosokat egy Mindentudás Egyeteme pólóval ajándékozzuk meg, melyet nyerteseink személyesen vehetnek át, vagy postai úton juttatjuk el hozzájuk.

A játék időtartama: 2005. március 7. - 2005. április 7.

Jó szórakozást és sikeres teszt kitöltést kívánunk!

A kérdőív kitöltése és további feltételek:
A kérdőív megoldásán annyi ideig dolgozhat, amennyire csak szüksége van. Ha egy választ elsőre nem tud, a megoldást megkeresheti a honlap anyagában. Javításokat addig végezhet, amíg az "ELKÜLDÖM" gombbal az egész kérdőívet elküldte feldolgozásra. Amikor az "ELKÜLDÖM" gomb benyomásával elküldte a tesztet, válaszait véglegesnek tekintjük és további módosítást nem tudunk figyelembe venni. Egy e-mail cím csak egyszer játszhat.
Amennyiben megoldását elfogadtuk, nyereményéről e-mailben kap értesítést, illetve nyilatkozatot kérünk Öntől, hogy a nyereményt személyesen vagy postai úton kívánja átvenni. Nyilatkozat hiányában a nyereményt nem tudjuk biztosítani.
A nyereményt személyesen a Mindentudás Egyeteme Kht. irodájában (Budapest, X. ker., Zágrábi út 1-3. sz. alatt lehet átvenni a (+36-1) 431-1671-os telefonszámon történő előzetes egyeztetés után. A nyeremény átvételéhez a személyazonosság igazolása szükséges.
A postán elveszett nyereményekért felelősséget nem vállalunk. Jogi út kizárva.
A játékban nem vehetnek részt a Mindentudás Egyeteme Kht. dolgozói és velük egy háztartásban élő családtagjaik.