Axelero-stand a helyszínen

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Az Axelero Internet immár online kapcsolatot is biztosít az odalátogatók számára. A Kozma László terem előterében elhelyezett számítógépek az előadások napján 17.30-tól 21 óráig vehetők igénybe. A nagy sávszélességet ADSL-vonal teszi lehetővé, így mindenki kedvére böngészhet és kitöltheti a teszteket.

Forrás: ORIGO

Ugyanakkor örömmel mutatjuk be Önnek a Matáv EasyNet szolgáltatását, melyet a Mindentudás Egyetemén ingyenesen próbálhatnak ki az érdeklődők.

Az előadások helyszíne előtti aulában elhelyezett számítógépeken Ön a vezeték nélküli szélessávú Internet hozzáférés, az ún. WLAN (Wireless Local Area Network) segítségével érheti el az Internetet. Mit is jelent ez? A B28 előtti aula egy bizonyos pontján egy kisméretű adókészüléket helyeztek el a Matáv szakemberei, amely rádióhullámok segítségével, 50-100 méteres körzetben biztosítja a hálózathoz való hozzáférést, 11 Mb/sec sebességgel. Ezek a gépek tehát már vezeték nélkül juttatják el Önhöz az Internetet és természetesen a Mindentudás Egyeteme honlapját is, melyet az Axelero Internet szolgáltatása révén érhet el.
Jó böngészést!

Ha Ön már rendelkezik WLAN kártyával, akkor itt a helyszínen, saját laptopjával is használhatja a szolgáltatást. A Matáv EasyNet szolgáltatása a Mindentudás Egyetemén díjmentesen igénybe vehető, hétfőnként 18.00 órától az előadás végéig.

Amennyiben többet is szeretne tudni a Matáv EasyNet szolgáltatásáról, kattintson ide.

Amennyiben további információt szeretne az Axelero ADSL szolgáltatásáról, kattintson ide.