Négyéves az origo

Vágólapra másolva!
Az origo 2002. december 1-jén ünnepli indulásának 4. évfordulóját, amit a portál egy az [origo] múltjával és jelenével kapcsolatos játékkal, valamint egy zártkörű céges partival ünnepel.  A játék által a portál olvasóit kívánja megajándékozni e fontos évforduló alkalmából: a portál olvasói belépőket nyerhetnek a cég egy római-parti csónakházban megrendezésre kerülő születésnapi  partijára.  
Vágólapra másolva!

Az ide bejutó felhasználók további meglepetésben részesülnek: megnyerhetik a Hewlett Packard által felajánlott PC-t! http://www.origo.hu/4.szuletesnap


Az elmúlt négy évben az [origo] a legjelentősebb hazai portállá vált, olvasói száma vetekszik az országos politikai napilapokéval. A portál kezdetben csak hírszolgáltatással foglalkozott, jelenleg egy közel 50 fős szerkesztőség tudósítja a világ történéseit.
A portálon fél évvel az indulás után indult a keresőszolgáltatás, amely az elmúlt évek során a legtöbbet használt hazai keresővé vált. Az [origo]-hoz 1999 őszén csatlakozott a Freemail, az ingyenes levelezőrendszer. A legnépszerűbb szolgáltatás az [origo]-n napjainkban 1,3 millió postafiókot kezel.
Az [origo] utolsó éve nagyon mozgalmas volt, több fontos új partner csatlakozott a portálhoz, a nyáron ennek következtében megújult a chatszolgáltatás, és új kvízoldalakat tartalmazó oldalakkal bővült a szórakozási lehetőségek tárháza.
Az idei ősz két jelentős újdonsága a Való Világ és a Mindentudás Egyeteme, mindkét produkció kapcsán az [origo] készítette és gyártotta az internetes megjelenést, az oldalak szerves részét képezik a portálnak.
Az idei év új feladat elé állította a portál szerkesztőit, két választást is rendeztek idén, mindkét alkalommal óriási olvasói érdeklődést vonzottak (a választások másnapján megdőltek az addigi látogatottsági rekordok) a választásokról szóló tudósítások.