Megkezdődött a XXVII. OTDK!

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!
Mit, hol és mikor hallhatnak az érdeklődők?http://www.otdt.hu/27otdk/honlapok.htmAz OTDK-t rendező intézmények honlapjaiTények és adatokhttp://www.otdt.hu/27otdk/nevezes.htmA XXVII. OTDK a számok tükrében

2005. március 21-április 29. között 27. alkalommal rendezik meg a magyar felsőoktatás egyik legrangosabb eseménysorozatát, az Országos Tudományos Diákköri Konferenciát. Az intézményi döntőkön kiemelkedő színvonalúnak értékelt dolgozatokat neves szakemberek, egyetemi és főiskolai oktatók bírálták el, ezután kerülhettek országos konferenciára.

Idén a fővároson kívül hét vidéki városban (Szarvas, Győr, Pécs, Sopron, Gödöllő, Szeged, Nyíregyháza) tizenhat szekcióban (agrártudományi; állam- és jogtudományi; biológia; fizika, földtudományok és matematika; hadtudományi; humán tudományi; informatika tudományi; kémiai és vegyipari; közgazdaságtudományi; műszaki tudomány; művészeti és művészettudományi; orvostudományi; pedagógiai, pszichológiai, közművelődési és könyvtártudományi; tantárgypedagógiai és oktatástechnológiai; társadalomtudományi; testnevelés- és sporttudományi) mérettetnek meg a legjobbak.

A rendezvény ideje alatt honlapunk rendszeresen frissülő OTDT-rovatában interjúkat olvashatnak majd egykori és mai díjazottakkal, valamint tudósítunk a legfontosabb történésekről is.