Játsszon és nyerjen DVD lejátszót!

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Ismeri az [origo] lakáskasszát?

A [origo] új játékában, az [origo] lakáskassza szolgáltatásairól szóló kérdésekre helyesen válaszolók, illetve jól tippelők között 10 [origo] ajándékcsomag és egy DVD lejátszó talál gazdára.

A kérdések megválaszolásában segítünk is, Önnek csak annyi a dolga, hogy a megadott három válaszból kiválasztja a helyeset és elküldi tippjét az utolsó kérdésre. A válaszadáshoz természetesen lehetősége van használni az [origo] lakáskassza oldalait.

1. A játék menete
• 2008. július 28. és augusztus 3. között az [origo] lakáskassza játék oldalán, megjelenik három kérdés, és az első két kérdésre három lehetséges válasz.
• Ha tudja a megoldást, jelölje be, adja meg adataidat és kattintson az "JÁTSSZOM!" gombra.

2. A nyertesek kiválasztásának és értesítésének módja
• A kérdések a játék időtartama alatt az [origo] lakáskassza játék oldalán lesznek elérhetőek.
• A helyes válaszadók közül a 11 legjobb tippelő nyeri az ajándékokat. Több jó válasz esetén az érkezési sorrendben első 10 megfejtő nyer.
• A helyes válaszadókat e-mail-ben értesítjük és tájékoztatjuk a nyeremény átvételének körülményeiről. A nyeremények átvételéről átvételi elismervényt iratunk alá.

3. Nyeremények
• 1 db DVD lejátszó
• 10 db [origo] ajándékcsomag

4. Minden játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékban egy játékostól és egy e-mail címről csak egy választ fogadunk el.

5. A nyeremény utáni adó és járulékterheket a Funadamenta-Lakáskassza Zrt. és az [origo] Média és Kommunikációs Zrt. közösen, egyenlő arányban viseli.

6. A Játékban nem vehetnek részt az [origo] Média és Kommunikációs Zrt., valamint Fundamenta Lakáskassza Zrt. tulajdonosi, munka-, megbízási, vállalkozási vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személyek, valamint ezen személyek - a Ptk. 685.§ b. pontjában meghatározott - hozzátartozói.

7. Az [origo] lakáskasszát az [origo] Zrt. és az Fundamenta Lakáskassza Zrt. üzemelteti. A játékosok a játékban való részvétellel a jelen szabályzatot elfogadják, továbbá hozzájárulnak, hogy a megadott adataikat (e-mail cím) adataikat e cégek a jövőben marketing célokra felhasználják. A játékosok hozzájárulnak ahhoz is, hogy az [origo] lakáskassza részükre hírlevelet küldjön.