ÖNGONDOSKODÁSÁT MOST INGYEN ZENELETÖLTÉSSEL JUTALMAZZUK!

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Gondoljon időben jövőjére! Ha most kezd el takarékoskodni, és lakáskassza szerződést köt online nemcsak lakástervei megvalósításában segítünk, hanem gondoskodunk az otthoni jó hangulatról is és megajándékozzuk kedvenc zenéivel.

Forrás: [origo]

Online igényelt lakástakarék szerződések mellé az [origo] lakáskassza most ingyen zeneletöltést ad ajándékba. A zenekupon a T-Online Zeneáruház bármely 10 zeneszámára beváltható. Az akcióban minden olyan [origo] lakáskassza szerződés részt vesz, amelyet 2006. december 1. után az interneten keresztül kötöttek, és legalább 2,4 millió Ft szerződéses összegről szólnak. Az akció a visszavonásig érvényes. A kuponokat a szerződéssel együtt futár szállítja el az Ön által megadott címre.

A zenekupon felhasználása
A zenekuponok 2007. december 31-ig érvényesek. Felhasználásukhoz e-mail címével és egy szabadon választott jelszóval regisztrálnia kell a T-Online Zeneáruházban. Regisztrált felhasználóként böngésszen a Zeneáruház 300 000 zeneszáma közül, válasszon ki 10 zeneszámot tetszés szerint és egyenként tegye a kosárba. A felkínált fizetési módok közül válassza a "Fizetés ajándékutalvánnyal" lehetőséget. A kuponon található azonosító kódok közül, gépelje be a soron következő, még fel nem használt kódot. Egy kód egy zeneszám letöltését biztosítja és egyszerre egy zeneszámot fizethet ki vele. A letöltött WMA formátumú zenei fájlokat, a zenei fájlok meghallgatására alkalmas, ingyenesen letölthető Windows Media Player programmal tudja meghallgatni. Ha van CD írója, a zeneszámokat CD-re is írhatja.

Kössön szerződést online! Online szerződéskötés

Számolja ki mennyi finanszírozáshoz juthat! Lakáskassza kalkulátor