Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Milyen cégek állnak az [origo] lakáskassza mögött?
Az [origo] lakáskasszát az [origo] Média és Kommunikációs Zrt. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. üzemelteti, a szolgáltatások pénzügyi hátterét az Fundamenta-Lakáskassza Zrt. biztosítja.

Hogyan történik az online igénylés?
Az online igénylés menüpontra kattintva először ki kell számolni, hogy mely módozat felel meg Önnek, majd egy elektronikus adatlapot kell kitöltenie az [origo] lakáskassza oldalon. Az igénylést követi a számlanyitási díj befizetése, melyet Ön háromféleképpen fizethet meg: vagy elektronikusan befizeti a bankkártyájával, vagy a bankjának adott átutalási megbízással, vagy futár útján. Az online regisztráció kb 10 perc alatt elvégezhető. Ezután Önnek nincs más dolga azon kívül, hogy fogadja a Fundamenta-Lakáskassza által az Ön által megadott címre kiküldött futárt, aki munkanapokon, munkaidőben elviszi Önnek az aláírandó szerződéseket. A szerződéseket a futár jelenlétében kell aláírnia, aki egyben ellenőrzi, hogy a szerződésben szereplő adatok megegyeznek-e az Ön igazolványában szereplő adatokkal. A megbízott futár az aláírt szerződések egyik példányát és (amennyiben Ön ezt választotta, akkor) a számlanyitási díjat is elhozza Öntől.

Mi a futár szerepe?
A futár az Ön kényelme érdekében az Ön által megadott címre kiviszi az aláírandó dokumentumokat. Önnek a futár jelenlétében kell aláírnia a szerződést, aki ellenőrzi, hogy a szerződésben megadott adatok megegyeznek-e az Ön igazolványában szereplő adatokkal.
FONTOS! Csak személyesen Ön írhatja alá a szerződést, meghatalmazott nem járhat el az Ön nevében!
Amennyiben az online szerződéskitöltés során Ön azt a lehetőséget választotta, hogy a számlanyitási díjat (és az első havi megtakarítást) a futárnak kívánja fizetni, akkor a szerződésben meghatározott összeget a futár átveszi Öntől. Amennyiben Ön a banki átutalást választotta a számlanyitási díj befizetésére, akkor a futárnak a banki átutalást igazoló bizonylatot (vagy másolatát) kell átadnia.

Mi kell, hogy Önnél legyen a futárral való találkozáskor?
Egyrészt Önnél kell lennie a személyi igazolványának, vagy egyéb a személyi igazolvánnyal azonos adattartalommal bíró, Önt igazoló okiratnak, amelyet Ön az ajánlat kitöltése során megadott. Ezen kívül függően attól, hogy melyik számlanyitási díj befizetési módozatot választotta, vagy az átutalást igazoló bizonylatot (vagy a másolatát) vagy készpénzben kiszámolt összeget kell átadnia a futárnak. Ezek hiányában szerződését nem tudjuk elfogadni.

Mennyibe kerül a futár?
A futárszolgáltatás az Ön számára ingyenes.

Mikor megy el Önhöz a futár?
Amennyiben Ön az adott hét péntekéig 11 óra előtt köti meg a szerződést, akkor az azt következő héten keresi Önt fel a futárszolgálatunk munkatársa, úgy hogy előtte időpontot egyeztet Önnel. A futár csak munkaidőben (9 és 17 óra között) látogatja meg Önt, így kérjük, hogy az online regisztráció során azt a címet is adja meg, ahol Ön munkaidőben megtalálható. Ezen kívül egyéb információk megadásával is segítheti futárunkat, annak érdekében, hogy minél egyszerűbben elérjük Önt.