Szülési orgia Rod Stewartéknál

Vágólapra másolva!
A 65 éves énekes természetesen ott szeretne lenni jövőre, nyolcadik gyereke születésénél, de nem egyedül: meghívná a hét testvért is, hogy együtt ünnepeljenek.
Vágólapra másolva!

A sztár és 39 éves felesége, Penny Lancaster második közös gyerekeket várják. Az énekes már sokat tett az utódlás érdekében, születendő fia lesz a nyolcadik gyermeke, négy különböző házasságból.


Rodnak az első feleségétől, Alana Hamiltontól született két gyermeke: Kimberley, 30 és Sean, 29. Van két lánya, a modell Kelly Embergtől, Ruby, 23, és Renee, 18. A második felesége, Rachel Hunter egy fiúval ajándékozta meg. Liam most 15 éves. A legidősebb lánya, Sarah 46 éves. Ő akkor született, amikor Rod még csak 19 éves volt. Sarah négyéves koráig árvaházban nevelkedett, aztán örökbe fogadták.


Az apás szülés az énekesnél természetes dolog, de ezúttal tovább menne: azt tervezi, hogy a legkisebb fia születésére az összes gyermekét meghívja. A házaspár szeretné, ha a gyermek érkezése igazi családi ünnep lenne, ezért megkérték az összes Stewart-gyereket, osztozzanak a boldogságukban, ha eljön a nagy nap.


Rod már korábban bejelentette, hogy születendő fia lesz az utolsó gyermeke, a sztár ugyanis aggódik, hogy már így is nehezen fogja majd eltartani a nagy családot.